nt skolan..

eftersom ja inte går till skolan idag kan ja försöka skriva lite på bloggen.. kanske blir det ett långt inlägg elr så blir det kort.. de vet ja nt än!..

men  gårdagen var ja hemma från skolan .. hade sjukt ont i magen.. nt bra! men de blev bättre på em och elin kom till mig vid 2.. dagens planering var att åka ut till ntrk på en clear round hopp.. vi åkte till stallet och gjorde dixie fin och packade allt m.m.
sen när vi skulle lasta så gick de bra till en början.. hon var lite nyfiken oså men sen ville hon inte gå in .. hon kastade sig och stegrade stod i över en timma tror ja de va.. och de började snöa och blåsa.. så där stod man i snöstorm typ och försökte lasta..
min gamla häst Jazza va oxå svårlastad men så testade vi att sätta på henne en så kallad "hingst mössa/luva" så hon inte såg något.. och hon gick in direkt.. vi snackade om att kanske testa de.  men sen tänkte ingen mer på de och sen i slutet kom annbritt som tur och hämtade en jacka och satte för ögonen så gick hon in direkt.. så de va bra utav henne!<3

men visst är de så med hästar? alla är olika och vissa går att fixa vissa inte..
dixie är typiskt en sån häst.. man älskar henne och svårt att hitta en sån häst.. men hon har sina tjuriga dagar,, och de måste man ju få ha även om jag inte tkr det är så speciellt..
vissa kanske tkr det ser hemskt ut när hon stegrar och de tkr jag oxå.. men det är sån dixie är..
hon har vart sån i över 9 år och har man inte ridit henne en längre period så känner man henne inte.. man ser oftast bara dom dåliga sakerna med henne.. men ja har uppleft så otroligt underbara stunder med den hästen så det går inte beskriva!!

det är så otroligt skönt att kunna snacka med dixies förra ägare eller fodervärd.. för hon vet ju precis hur dixie är .. utan och innna! det är svårt för andra att tror .. kanske och tkr det är hemskt.. att dixie inte är normal när hon gör sånt.. och de kanske hon inte heller är.. men sån är dixie,.
nu har ja skrivit ganska mkt om dixie oså där..

nu ska ja vila och se på teve!
ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0