Elin gästbloggar :)

Som ni kanske vet så var det jag ( Elin Lagervall) som vann veckans blogg hos jessica :D 

Så tänkte jag skriva lite om mig själv!
Jag heter Elin Lagervall och är 15 år (16 i år ).
Och jag har ridit i 7 år snart. Jag började rida i min mosters stall, där va de en kvinna som hade en liten Shettlandsponny vid namn Elina. En mycket envis liten shettis med mycket stark vilja. Mycket skratt och tårar fick jag vara med om under den tiden tillsammans med henne. Efter ca 1 år fick jag ÄNTLIGEN testa rida ett  sto, varmblodstravare som hette Silversnack smeknamn va Silver. Min dröm gick i uppfyllelse och under en kort tid red jag henne med ett stort Leende på läpparna. Sen fick jag inte rida henne längre :( Hon var mycket spiciell.. kanske inte -alla hästar i stallet-.. Men de gjorde inget, hon va ändå en helt otroligt  underbar häst. 2 år efter att jag slutade rida i det stallet avlivades hon :'(.  
Efter att jag hade ridit där i ca: 3 år började jag på ridskolan *vissmålens ridklubb* där red jag i nästan 3 år tror jag. Under den tiden tävlade jag i Ponny Allsvenskan dvt 3 dressyr, på en Tinker valak Boss. Otroligt underbar häst men också mycket spiciell, när jag tänker tillbaks så tror jag inte att de var redigt en häst för mig. Under tiden på Vissmålen i alla fall så red jag i en dressyrspiciall grupp en hoppspiciall grupp och 2 olika vanliga grupper.. under mina 3 år där bytte jag grupp kanske 4 gången pga att jag blev för bra för gruppen, och i längden höll inte det för mig. Så innan mitt 5 byte så slutade jag. Under tiden på vissmålen var jag medryttare på en islandshäst Mayila hetter hon men de va väldigt kortvarligt. Efter att jag red på vissmålen blev medryttare på en helt fantastisk arab, Moonie heter han.. och han har jag ridit nu i ca: 4 månader och vi har redan gått igenom så fruktansvärt mycket tillsammans. Vi har varit ute på 2 dressyrtävlingar *hans första dressyrtävling* och vi har provat på de mesta facktiskt. Men ändå va de dressyren han och jag tillsammans brinner för. Just nu håller jag på att vidarutbildar han då han är i för dålig form och kan lite för lite för att klara av att komma ut på riktiga dressyrtävlingar, för det är de jag strävar mot.
Mina mål är att få komma ut och tävla MSV klasser i dressyr, och suksesift komma ut på högra och svårare klasser i dressyr.. och mitt slut mål/dröm är att komma ut och tävla SM,VM och allt de där :D Men det är en dröm. Och det är nog ingen dröm jag kommer få dela med Moonie ifall de skulle inträffa ;).
Sen i 1 år nu har jag ridit en Nordsvensk lite med.. ett sto Saffir heter hon. helt underbar häst. Hon är verkligen en sån häst som man kan sitta och titta på i 3000 år för att hon är så fruktansvärt underbar och man verligen ser på henne att hon inte är som alla anda, det är nog därför jag älskar henne så fruktansvert mycket.
 
Elina:


Silver:



Mayla:

Boss:


Moonie:




Saffir:


Ja de va lite om mig o min tid som ryttare! Haha, Som många kanske vet så är jag rätt bra på att skriva mycket xD och jag hade kunnat skriva så fruktansvärt mycket mer... men de skulle nog bli långtråkigt. så ni får kolla in på min blogg istället så får ni läsa mer om min vardag tillsammans med hästarna.

www.elinlagervall.blogg.se


Ha de bäst!
Kram Elin Lagervall.

Kommentarer
Postat av: C o J

Dagens blogg är nu utsedd!

2011-01-05 @ 21:01:31
URL: http://tvillingryttarna.blogg.se/
Postat av: elin

SV: alltså.. så är de säkert..

MEN i och med att de bor 5 hästar där .... och i och med att de är lösdrift måste de vara mycket högre krav på vindskyddet.. så man vill ju ha de så frecht som möjligt. (så säger dom i stallet i alla fall...)

2011-01-05 @ 21:10:05
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: Minette

sv: ja, det var jättemysigt. :)

2011-01-05 @ 21:19:57
URL: http://jenmin.blogg.se/
Postat av: Daniel Niazi

Kjempe fin blogg!



Hester er kjempe fine :D Digger Svensker! :D



Hilsen Daniel Niazi

2011-01-05 @ 21:20:55
URL: http://aktivist.blogg.no
Postat av: amandawilhelmsson

SV: jaa, de blir super! :D

2011-01-05 @ 22:01:41
URL: http://amandawilhelmsson.blogg.se/
Postat av: amandawilhelmsson

sv: jaa. ska bli kul att se resultatet :D

2011-01-05 @ 22:04:11
URL: http://amandawilhelmsson.blogg.se/
Postat av: amandawilhelmsson

det måste du!? :O

2011-01-05 @ 22:12:58
URL: http://amandawilhelmsson.blogg.se/
Postat av: Li

Sv: Tack detsamma!

Har du tävlat mycket med din ponny? isf vilka klasser? :D

2011-01-05 @ 22:26:58
URL: http://linester.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tack:) Fin blogg du har :D /Hanna

2011-01-06 @ 12:09:27
URL: http://eroqueen.blogg.se/
Postat av: Jossan

Psst - Meyla ;)

2011-01-06 @ 16:14:44
URL: http://dressyrnissen.blogg.se/
Postat av: Malin

Va kul att se min favorit tinker/gypsy cob på din sida John Boy är nämligen pappa till Boss halvbror :)

Kram

2011-01-16 @ 12:00:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0