Gästbloggning av:

Hejsan!

Jag heter Noomie och är 21 år, min häst heter Lexx och är en korsning mellan Arabiskt Fullblod och Svenskt Halvblod på 5 år. Det är jag som har bloggen http://lexx.blogg.se.


Jag har ridit sen jag var tio, och haft halvfoderhästar till och från sen jag var tolv ungefär. När jag fyllde arton så fick jag lov att köpa mig en egen häst, eftersom det var då jag som skulle stå på alla papper och liknande.
Det var jag och mamma som åkte ut en dag i aug/sep för att titta på Lexx som då var knappt 2,5 år. Han kunde knappt ledas, inte det att han sprang iväg, utan han förstod inte att han skulle följa med/efter mig, han var inte alls mycket hanterad då.
MEN. När vi såg hans steg i hagen. När han bara svävade fram i traven och galoppen var helt otrolig så visste jag att det var honom jag skulle ha!:D



Nu har jag haft Lexx i snart tre år och han är världens underbaraste, jag har ju ridit in honom själv och håller på att utbilda honom. Innan han blev inriden (vilket jag var väldigt sen med) så jobbade jag honom väldigt mycket från marken med NH-övningar och allt såntdär. Det kan jag tala om att jag har fått tusenfalt tillbaka av honom genom att jag gjorde det!
Han har aldrig någonsin slängt av mig och han gör inte en fluga förnär min lilla Bäbis. Jag har verkligen haft tur och jag hoppas att jag får behålla honom hela hans liv.
Jag siktar inte superhögt med honom. Men att träna regelbundet är något vi ska göra och så småningom även komma ut på klubbtävlingar och lokala tävlingar (både hoppning och dressyr), sen får vi se vart det bär vägen, haha.:)

Min blogg handlar om mig och Lexx (självklart;)) våra fram- och motgångar samt lite annat smått och gott!
Min pojkvän har precis köpt sig en systemkamera, en Nikon D3100, så det kommer upp riktigt härliga bilder på hästarna titt som tätt.;)



Jag får tacka så mycket till Jessica för att jag fick komma hit och GästBlogga (första gången jag gör det, så är inte så hajj på det än haha) och för att hon har en azum blogg.:D
Ha en underbar sommar nu allihopa!

// Noomie, http://lexx.blogg.se


Kommentarer
Postat av: jennyaxelsson - hästblogg

fin blogg, följa varandra i bloglovin?:D

2011-06-29 @ 11:33:38
URL: http://jjeennyaxelsson.blogg.se/
Postat av: Sabina

Grattis du är en av finalisterna i veckans blogg tävling. KOlla in reglerna och sedan få så många läsare som möjligt att rösta på dig.

Lycka till!!



Avslutade den tidigare än vad som var utsatt

2011-06-29 @ 14:27:30
URL: http://smebacksflikka.blogg.se/
Postat av: Noomie

Wiii(':

2011-06-29 @ 17:33:18
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: william

fina bilder där:D

så fin häst:D



SV; oja:D supergott:D

2011-06-29 @ 18:18:57
URL: http://cookieboy.blogg.se/
Postat av: Matilda

Underbara bilder!!



SV: Ja det är sååå ONT..

2011-06-30 @ 20:52:29
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0