pinsamt..

Ridningen idag.. var den pinsamaste ridningen ever hahahah!!
så håll i er ;) tror dock inte så många orkar läsa? men ah :D

Red ju som sagt med Sandra och Nathalie.. kom ut vid halv 3 kanske? och började rida ner mot a6 golfklubb.. de började med att Riff typ la sej på knäna ? :o och sandra trillade av .. gud va hemskt de såg ut men sen brast hon i skratt så hon eller riff hade inte gjort sig illa som tur!!

sen red vi en stund i skogen och ja visade intervall stället för dom :)
och sen automatiskt blev det att rida ner mot a6 köpcenter.. sen när de går in en väg mot skogen igen så säger dom att vi ska fortsätta ner på vägen :o oh ja bah? ne? hahah men de gjorde vi och red där.. alla typ bah " Häst?" hahaha mitt i stan.. ah iaf så red vi in på en väg igen som ledde till skogen.. men sen  så skulle vi rida ner på ytterligare en till väg för att komma till skogen igen.., men den vägen hade typ gått sönder? massa sprickor.. så där vågade vi inte rida.. så vi fortsatte mot ekhagen :o ohsen sa ja.. "men här kan vi gå ner? (för ja vill absolut inte rida inne i jönköping bland alla villor)" men dom sa att vägen va jätte dålig där oxå,, ja bah GUD NEJ! :S

så ja .. vi hade inte så mkt val än att fortsätta rida in bland villorna.. blandannat förbi hus som ja kände dom som bodde där x)
och sen red vi under Undergången (alla som vart i ekhagen vet ju vart den e).. as läskigt men iaf.. sheron gick glatt först och öronen fram.. Inte nog med det så Sket han på vägen innan där :o ja hörde hur sandra bah "Fortsätt gååå bara!! " HAHAHAH piiinsamt!!

aja.. sen då efter undergången kommer vi till massa hus.. längenheter och rider där 3 stycken bland massa bilar.. Lolo gnäggar glatt haha!.. det gick faktiskt sjukt bra och hästarna va cool lugna :)

sen kom de massa bussar som vi mötte, elr som åkte förbi oss.. och alla såg ju ut som stora frågetecken hahah
men de gick bra och eftersom ja tyckte de va så pinsamt att rida där hela vägen.. men de gick över sen faktiskt!! tro de elr ej!

sen va ju de steget att rida över Nässjövägen (för er som inte vet så är det skit mkt bilar där.,. alla kör jätte fort) så vi visste inte redigt hur de skulle gå.. men vi väntade på att de skulle bli ledigt.. men sen komdet en bil och blinkade och stannade (så dom andra oxå skulle stanna) så de släppte fram oss! TACK SNÄLLA MÄNNISKOR! :')

sen då så va de bara raka vägen till stallet igen och hela rundan tog ca 1 och enhalv timma :P
och fy. ska aldrig rida där mer.. vet inte vrf ja tkr det är så himmla pinsamt men det tkr ja !! hahha x)


så hoppas ni orkat läsa!! :P
nu ska ja se på teve!
PUSS x)



Kommentarer
Postat av: Madde

hihi nää :P Men är du säker isf på att vi träffats där? :) vet inte ens vart jönköping ligger, och inte heller om jag varit där eller inte :3 Ridläger kanske? har du bara sett mig nånstans eller har vi typ snackat osv? ;) Haha mysterium!

2011-01-30 @ 19:28:40
URL: http://ricos.blogg.se/
Postat av: emmaa - ryttare&fotograf

sv; tack så jätte mycket :D

och detsamma!:)

2011-01-30 @ 19:43:43
URL: http://emmahellgrenn.blogg.se/
Postat av: emmaa - ryttare&fotograf

följa varandra i bloglovin kanske ? :D

2011-01-30 @ 19:49:52
URL: http://emmahellgrenn.blogg.se/
Postat av: emmaa - ryttare&fotograf

följa varandra i bloglovin kanske ? :D

2011-01-30 @ 19:49:53
URL: http://emmahellgrenn.blogg.se/
Postat av: sussi

hahahahahahah.... det va det roligaste ja läst på länge.. Klart man orkade läsa det fniss

förstår att du tycker det va pinsamt.. hahaha..

2011-01-31 @ 10:40:25
URL: http://siouxzie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0