Stallfika :)

om en stund åker vi upp till stallet.. vi ska ha Stallfika.. eftersom mamma fyllt år oså.. så vi har bakat lite !:)
så vid halv 3 ungefär beger vi oss uppot!!


Måste bara berätta en sak..
hemskt :(
hade utsläppet med nathalie idag.. så släppte ut alla hästar.. och sheron oxå.. så kunde han äta middagen ute! sen mockade vi och fixade mat osådär.. sen efter en timme ungefär tog vi in sheron och Lollo, för vi skulle ju rida!
så när ja började borsta sheron ser ja hur hans ena bakben skakar.. eller typ låret och musklerna..typ som han frös JÄTTE mkt! :o ja blev skit orolig eftersom han skakade hela han sen.. så ja tog på tjockt fllec täcke med helhals. men han skakade fortfarande och hela tiden :o:/ ingen aning va de va med honom!:o det minskade efter ett tag och ja sadlade och tränsade (bara för att ta ut honomoch se om de blev bättre).. han haltade inget och skakade inte.. bara när ja gjorde en halt .. då skakade han igen! :s testade även lite trav.. märktes inget där.

de blev ju bara en liten runda.. och på hemvägen hade de slutat,även när ja stod still.. ja hoppade av och gick sista biten men såg ingenting på benen!:.
fan va skumt! :o
vad tror ni kunde ha hänt?
är de normalt att dom helt plötsligt skulle börja frysa sådär? :s
eller kan de va nåt annat?
ja ska ju upp dit igen sen och ta in honom senare så får se om de är nåt då..
sen ska mamma ringa kiropraktorn idag!!

min älskade sheron!! fy va han skrämde mej :(

haha laaam bild!:)

Kommentarer
Postat av: My

Vad läskigt med skakandet, det är inget jag vart med om hänt än häst. Ibland när de regnat eller likande och hästarna kommer in och är blöta kan man dock se att de skakar lite av kylan.

2011-02-27 @ 21:26:58
URL: http://sonntags.blogg.se/
Postat av: Noomie

Han kanske fått sig en rejäl spark eller nåt? Man vet ju själv att om man slår i sig hårt så är man ju 'skakis' på det stället ett bra tag efter. Speciellt om man träffat en nerv eller nåt..

2011-02-28 @ 12:48:55
URL: http://lexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0