SV;

Mia:
Grattis!! Men EFTERGIFT. Var är den? ;) lilla vän, din häst får ingen eftergift, du siter och håller han i munnen och han kan inte sträcka ut huvudet alls. Det måste du jobba på. Man bromar inte ens häst med tyglen så du kan inte skylla på att han är het! Nått nytt du lärt dig nu kanske :)
SV; tack, ja jag håller med om att eftergiften verkligen e kass på första rundan men andra är den bättre.. och det är en sak ja fått höra endel.. dock att ja gett överdrivet så de har alltid varit fel med den, nu är den ju tydligen för dålig (som ja ser själv oxå) men de ska vi träna på! man kan ju inte va perfekt!
de med att ja håller han i munnen MÅSTE jag göra.. sheron är inte som alla andra hästar och ja skulle ALDRIG kunna sitta och inte röra händerna något.. måste alltid sitta och plocka/hålla tillbaka med händerna för att delvis han ska bli lugn och lättare kunna räkna steg med mej. låter konstigt för vissa men ja, enda sättet för oss att vi ska kunna göra en bra runda.. sen bromsar ja enhel del med sitsen, tack för att du är uppmärksam! men som sagt som många inte tror men han är en speciell häst och har man inte ridit honom elr ah hoppat så kan man tyvärr nte säga så mke :p
men eftergiften är nåt ja absolut ska jobba på!

Kommentarer
Postat av: Malou Kastman

sv: ja visst är han! :d

2011-08-28 @ 14:52:42
URL: http://maloukastman.blogg.se/
Postat av: Mia

Kul med svar så snabbt!

Har kommenterat din blogg tidigare, som du kanske kommer ihåg så är jag ridinstruktör. Har jobbat som det i 10 år nu.

du KAN jobba mer med sitsen och mindre med tyglarna. Får alltid reaktionen från mina elever. Du har inte ridit min häst, ingen vet hur svår han är. Det är ryttaren som avgör hur hästen blir/är. Han kommer sluta hoppa om de fortsätter så. Nästan alla hopphästar är heta i hoppningenn :) alla som verkligen älskar det.

Men nästan alla lyckas också hålla igen sina hästar utan att hålla dom i mun..

Så du måste hitta en utbildad hopptränare, för det behöver du!

En häst ska man rida med sitsen och skänklarna. INTE MED TYGLARNA.

Du ska kunna hoppa din häst utan att hålla tyglarna, tyvärr är det inte många som fixar det. Men det är nått nästan alla strävar mot...

läs www.isabellaf.se hon har lyckats med sin häst! som också är HET i hoppningen.

Mvh Mia

2011-08-28 @ 21:25:25
Postat av: OLIVIA CARLSSON

-"lilla vän" & - "Nått nytt du lärt dig nu kanske"

Tycker det låter ganska nedtryckande? Har jag fel?

:S

2011-08-29 @ 20:14:09
URL: http://oliviawestern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0